5 përfitimet që ua sjellin bizneseve/institucioneve komunikatat për media

Janë të shumta rastet kur bizneset/institucionet apo edhe kompanitë të cilat bëjnë pyetje si mund...

Si të mbijetojmë si biznes, në kohen e pandemisë me COVID-19? – Pjesa 2

Ekrem Tahiri, Ndermarres & Expert i Marredhenieve me Publikun dhe Marketing, jep keshilla dhe sugjerime...

Si të mbijetojmë si biznes në kohën e COVID-19?

(Pjesa 1) Përmes këtij artikulli do të bëjmë perpjekje që t’ju japim disa këshilla e...

Si të mbijetojmë si biznes, në kohen e pandemisë me COVID-19? – Pjesa 1

Ekrem Tahiri, Ndermarres & Expert i Marredhenieve me Publikun dhe Marketing, jep keshilla dhe sugjerime...

Përparësitë që puna nga shtëpia ua sjellë nënave

Padyshim se familjes dhe karrierës duhet dhënë kujdesin e duhur sipas kërkesave që i kanë...