Çfarë ne ofrojm

Latest Blog Posts

Lidhja në mes Psikologjisë dhe Marrëdhënieve me Publikun

Ndërlidhja në mes Psikologjisë dhe Marrëdhënieve me Publikun daton që nga fillimi i konsiderimit të PR si profesion i ri, gjë e...

more
PR SOLUTIONS, ATLAS I MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN

Atlasi është udhëzues mbi marrëdhëniet me publikun, natyrën, shoqërinë, emocionet, kulturën, ekonominë, industrinë, biznesin dhe marketingun. Është treguesi i saktë për relacionet...

more
Si e shohim një 14 vjeçar, sot!

Si e shohim një 14 vjeçar, sot! Planifikimi i familjes, është proces i cili merr me vete ndjenja, arsye dhe përmbushje. Me...

more

About Us

We are a comprehensive one-stop-shop for all your media and communications needs.

Whether that be public relations, Marketing, social media support or creative work, PR Solutions has the expertise you’re looking for.

Our team works with you to develop strategic goals and a winning strategy for your campaign, product or program to reach your target audience and communicate your brand’s message.

We also support clients on an ad-hoc basis providing event support, branding material, new visual identities, commercials and animations to support a campaign or support media relations.

We look forward to being a part of your success!

Key Team

Armend Susuri

Armend L. Susuri
CEO

SHERIFE KCIKU VISHAJ

Sherife Kciku Vishaj
PR Manager

Ekrem Tahiri

Ekrem Tahiri
Managing Partner