Logo Desing Uncategorized

Logo Design for SMILE Company – Elevating Elderly Care

When the “SMILE” company approached us to craft a logo for their esteemed elderly care services, we were both honored...

Logo Desing

CS2 Kosova Masters: Logo Design Showcase

Introduction We are proud to unveil our latest creation: the official logo for CS2 Kosova Masters! Our design journey was...

Blog

Lidhja në mes Psikologjisë dhe Marrëdhënieve me Publikun

Ndërlidhja në mes Psikologjisë dhe Marrëdhënieve me Publikun daton që nga fillimi i konsiderimit të PR si profesion i ri,...

Blog

PR SOLUTIONS, ATLAS I MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN

Atlasi është udhëzues mbi marrëdhëniet me publikun, natyrën, shoqërinë, emocionet, kulturën, ekonominë, industrinë, biznesin dhe marketingun. Është treguesi i saktë...

Blog

Si e shohim një 14 vjeçar, sot!

Si e shohim një 14 vjeçar, sot! Planifikimi i familjes, është proces i cili merr me vete ndjenja, arsye dhe...

Blog

Pse duhet ti kushtoni rëndësi komunikimit të brendshëm

Pse duhet ti kushtoni rëndësi komunikimit të brendshëm Çfarëdo forme e komunikimit është me rëndësi për kompaninë apo institucionin që...

Blog

5 mënyra për të ndërtuar dhe mbajtur marrëdhënie të forta me klientët

Krijimi i marrëdhënieve të mira me palët me rëndësi luan rol të rëndësishëm në çdo aspekt për kompaninë, por ndërtimi...

Blog

Rëndësia e përgatitjes për intervistë në televizion

Shpesh herë Intervistat për televizion mund të jenë shumë të vështira, sidomos ku ato janë live. Por, nëse arrijmë të...

Blog

5 hapat për tu bërë lider i suksesshëm

Kur shihni lider të suksesshëm, sigurisht ju shkon ndërmend të pyesni vetën se si mund të bëheni edhe ju. Udhëheqësit...

Blog

Planifikimi i komunikimit për fushatat elektorale jokonvencionale

Organizimi i fushatave politike kërkon ekip dhe plan të detajuar të komunikimit ku duhet përcaktuar mirë audienca të cilës i...

Blog

5 përfitimet që ua sjellin bizneseve/institucioneve komunikatat për media

Janë të shumta rastet kur bizneset/institucionet apo edhe kompanitë të cilat bëjnë pyetje si mund të arrijnë mbulueshmëri mediale për...

Blog

Cilat të mira na sjell hobi në jetë 

Secili person e gjenë vetën në diçka për t’u argëtuar apo edhe mund të ketë një hobi ku me padurim...

Blog

KARRIERA E SUKSESSHME DHE STABILITETI NË PUNË

Që të kemi suksesin e dëshiruar në karrierë padyshim se duhet ta orientojmë vetën dhe të kemi një plan se...

Blog

Rëndësia e marrëdhënieve me publikun pas pandemisë COVID-19

Shkruar nga: Sherife Kçiku Vishaj Goditja që u është bërë shumë bizneseve nga përiudha e izolimit si pasojë e COVID-19...

Blog

Përgatitja për intervista live përmes platformave sociale

  Shkruar nga: Sherife Kçiku Vishaj Në këtë kohë pandemie, mediat po bëjnë një punë të jashtëzakonshme, dhe ajo çfarë...

Blog

Rritni Aftësitë në Marketing – Si të mbijetojmë si Biznes në Kohën e COVID-19-Pjesa 3

Rritni Aftësitë në Marketing  Si të mbijetojmë si Biznes në Kohën e COVID-19-Pjesa 3 Nga: Ekrem Tahiri Në artikullin paraprak...

Blog

Format e komunikimit përmes rrjeteve sociale, përshtatja me realitetin dhe krijimi i audiencave

SI TË MBIJETOJMË SI BIZNES NË KOHEN E COVID19 – pjesa 2 Nga: Ekrem Tahiri Rrethanat e jetesës në këtë...

Blog

Si të mbijetojmë si biznes në kohën e COVID-19?

(Pjesa 1) Përmes këtij artikulli do të bëjmë perpjekje që t’ju japim disa këshilla e sugjerime se si bizneset mund...

Blog

Përparësitë që puna nga shtëpia ua sjellë nënave

Padyshim se familjes dhe karrierës duhet dhënë kujdesin e duhur sipas kërkesave që i kanë edhe njëra edhe tjetra në...

Blog

Pse bizneseve ju nevoitet PR-i në rast të krizave

Biznese të vogla, të mesme apo të mëdha gjithnjë duhet të kenë të planifikuar në organogramin e tyre personat apo...

Blog

Ngjashmëria dhe dallimet e PR kundrejt gazetarisë dhe reklamimit

Marrëdhëniet me Publik asociojnë me gazetarinë, reklamimin dhe marketingun, këtë e bazojmë  në atë se të gjitha këto fusha kanë...

Blog

Pesë gjëra produktive që mund t’i bëni në një ditë të ngadaltë pune.

Pesë gjëra produktive që mund t’i bëni në një ditë të ngadaltë pune. Nëse jeni duke menduar se çfarë të...