Pesë gjëra produktive që mund t’i bëni në një ditë të ngadaltë pune.

Pesë gjëra produktive

Pesë gjëra produktive që mund t’i bëni në një ditë të ngadaltë pune.

Nëse jeni duke menduar se çfarë të bëni pasi ju keni përgjigjur të gjitha email porosive tuaja dhe keni organizuar punët, këtu keni 5 mënyra produktive si të përdorni atë kohë shtesë që ju ka mbetur.

– Bëjeni një plan për projektet e ardhshme që ju presin,
– Organizoni adresën tuaj elektronike,
– Merrni në telefon ndonjë klient apo koleg (sigurohuni të jetë kohë e përshtatshme për thirrje),
– Ndihmoni ndonjë koleg në punët e tij/saj ose krijoni ndonjë projekt të ri,
– Lexoni ndonjë artikull mbi lidershipin, marketingun apo çfarëdo teme që ju intereson dhe ju zhvillon si punëtor.

Vjosa Shaqiri / PR Expert

PR Solutions