Video

PLANI PËR RESURSET QË JU NEVOJITEN PËR IMPLEMENTIMIN E STRATEGJISË

  Formati dhe kanali i komunikimit tuaj janë elemente shumë të rëndësishme në tërheqjen e...

Video

5 këshilla se si të përgatiteni për intervista live nga platformat sociale

Sherife Kçiku Vishaj , eksperte për Mardhënie me Publikun, jep 5 këshilla dhe sugjerime se...

Video

Rritni Aftësitë në Marketing – Si të mbijetojmë si Biznes, në kohën e COVID-19? (Pjesa 3)

Ekrem Tahiri, Ndermarres & Expert i Marredhenieve me Publikun dhe Marketing, jep keshilla dhe sugjerime...

Video

Si të mbijetojmë si biznes, në kohen e pandemisë me COVID-19? – Pjesa 2

Ekrem Tahiri, Ndermarres & Expert i Marredhenieve me Publikun dhe Marketing, jep keshilla dhe sugjerime...

Video

Si të mbijetojmë si biznes, në kohen e pandemisë me COVID-19? – Pjesa 1

Ekrem Tahiri, Ndermarres & Expert i Marredhenieve me Publikun dhe Marketing, jep keshilla dhe sugjerime...

Video

DoloHot C

TV Reklamë e realizuar për DoloFix nga PR Solutions. DoloHot C është produkti më i...

Video

Klinika Amerikane – Zbritje festive

Klinika Amerikane gjatë muajit Dhjetor ka lansuar kampanjën e zbritjeve për shërbimet e lindjes. https://www.pr-solutions.com...

Video

Panairi – Prishtina International Auto Show

Prodhimi i animacionit për edicionin e parë të panairit “Prishtina International Auto Show” 2017. https://www.pr-solutions.com...

Video

Per ma t’bukurin vend Kosoven!

Pjesëmarrja e femrave në shkolla profesionale dhe në industrinë e hotelierisë në Kosovë është ende...

Video

Beerfest Kosova 6

Reklame informative e realizuar ne bashkepunim me ”Modus” per ”Beer Fest Kosova 6”, festivali i...

Video

Kosovo The Young Europeans

The Kosovo Nation Branding Campaign Ad – The slogan and logo The new slogan, which...

Video

Al Petrol dhe TEB Bank

Al Petrol dhe TEB Bank https://www.pr-solutions.com Follow us: PR Solutions https://www.facebook.com/PRSolutionscom/ https://www.instagram.com/prsolutions/...

Video

Fushata e B&S Europe për Agjencionin për Regjistrim Civil

Fushata e B&S Europe për Agjencionin për Regjistrim Civil https://www.pr-solutions.com Follow us: PR Solutions https://www.facebook.com/PRSolutionscom/...

Video

Duhani demton shendetin

TV spot per demet e pirjes se duhanit ne hapesira te mbyllura dhe respektimi i...

Video

Beerfest Kosova 5

Beerfest Kosova 5 Reklame informative e realizuar ne bashkepunim me ”Modus” per ”Beer Fest Kosova...

Video

ALBANIADA

”Albaniada” reklame e realizuar per ndere te 100 vjetorit te pavaresise se Shqiperise. https://pr-solutions.com Follow...

Video

Banka Ekonomike

Reklamë e realizuar për klientin ”Banka Ekonimike”. Ky video spot përfaqëson shërbimet e kësaj banke...