Rritni Aftësitë në Marketing – Si të mbijetojmë si Biznes në Kohën e COVID-19-Pjesa 3

Rritni Aftësitë në Marketing  Si të mbijetojmë si Biznes në Kohën e COVID-19-Pjesa 3 Nga:...

Format e komunikimit përmes rrjeteve sociale, përshtatja me realitetin dhe krijimi i audiencave

SI TË MBIJETOJMË SI BIZNES NË KOHEN E COVID19 – pjesa 2 Nga: Ekrem Tahiri...

Rritni Aftësitë në Marketing – Si të mbijetojmë si Biznes, në kohën e COVID-19? (Pjesa 3)

Ekrem Tahiri, Ndermarres & Expert i Marredhenieve me Publikun dhe Marketing, jep keshilla dhe sugjerime...

Si të mbijetojmë si biznes, në kohen e pandemisë me COVID-19? – Pjesa 2

Ekrem Tahiri, Ndermarres & Expert i Marredhenieve me Publikun dhe Marketing, jep keshilla dhe sugjerime...

Si të mbijetojmë si biznes në kohën e COVID-19?

(Pjesa 1) Përmes këtij artikulli do të bëjmë perpjekje që t’ju japim disa këshilla e...