Cilat të mira na sjell hobi në jetë 

Secili person e gjenë vetën në diçka për t’u argëtuar apo edhe mund të ketë...

KARRIERA E SUKSESSHME DHE STABILITETI NË PUNË

Që të kemi suksesin e dëshiruar në karrierë padyshim se duhet ta orientojmë vetën dhe...

5 këshilla se si të përgatiteni për intervista live nga platformat sociale

Sherife Kçiku Vishaj , eksperte për Mardhënie me Publikun, jep 5 këshilla dhe sugjerime se...

Rëndësia e marrëdhënieve me publikun pas pandemisë COVID-19

Shkruar nga: Sherife Kçiku Vishaj Goditja që u është bërë shumë bizneseve nga përiudha e...

Përgatitja për intervista live përmes platformave sociale

  Shkruar nga: Sherife Kçiku Vishaj Në këtë kohë pandemie, mediat po bëjnë një punë...