KARRIERA E SUKSESSHME DHE STABILITETI NË PUNË

Që të kemi suksesin e dëshiruar në karrierë padyshim se duhet ta orientojmë vetën dhe...

Rëndësia e marrëdhënieve me publikun pas pandemisë COVID-19

Shkruar nga: Sherife Kçiku Vishaj Goditja që u është bërë shumë bizneseve nga përiudha e...

Përgatitja për intervista live përmes platformave sociale

  Shkruar nga: Sherife Kçiku Vishaj Në këtë kohë pandemie, mediat po bëjnë një punë...

Rritni Aftësitë në Marketing – Si të mbijetojmë si Biznes në Kohën e COVID-19-Pjesa 3

Rritni Aftësitë në Marketing  Si të mbijetojmë si Biznes në Kohën e COVID-19-Pjesa 3 Nga:...

Format e komunikimit përmes rrjeteve sociale, përshtatja me realitetin dhe krijimi i audiencave

SI TË MBIJETOJMË SI BIZNES NË KOHEN E COVID19 – pjesa 2 Nga: Ekrem Tahiri...